5 tipuri de seturi pentru fetiţe de 1 an pe care trebuie să le cumperi

5 tipuri de seturi pentru fetiţe de 1 an pe care trebuie să le cumperi

Atunci când ai o fetiţă mică, vrei să o îmbraci frumos şi să te bucuri de modul în care arată şi se simte. Trebuie să cumperi haine colorate şi cu detalii frumoase, care să fie perfecte pentru un copil de 1 an de zile. Fii atent/ă la croială şi la materialele folosite. Iată 5 tipuri de seturi care nu trebuie să îţi lipsească:

  1. Este nevoie de seturi pentru fetiţe care să cuprindă body şi pantalon, perfecte pentru plimbări

Poţi să te bucuri de un set de body şi pantaloni care să fie în culori de toamnă. Astfel, poţi alege setul cu body alb cu nuanţe colorate calde şi pantalonii portocalii, cărămizii. O să poţi să asortezi totul cu pantofi sport perfecţi pentru joacă şi alergare şi o să o ajuţi pe fetiţă să exploreze lumea. Copiii adoră să aibă haine care să le permită să alerge şi să se mişte în voie. Astfel poţi opta pentru seturile cu pantaloni care sunt uşor de purtat, care nu sunt strâmţi. Acesta va deveni outfit-ul preferat al copilului tău.

  1. Cumpără un set special de vară cu chiloţei cu fundiţă şi rochie foarte scurtă asortată

Verile tale vor fi o adevărată plăcere atunci când te poţi duce la mare sau când poţi avea vacanţele la care visezi. Pentru a te plimba pe faleză, poţi alege să îmbraci fetiţa de 1 an cu o rochie foarte scurtă, cu nuanţe deschise, pastelate, de vară. Dacă alegi un set, atunci partea de jos poate să fie asortată şi poţi avea ataşate volane sau dantelă de partea inferioară a setului ales. Cumpără totul de la https://www.nannie.ro/.

  1. Pantalonii evazaţi şi bluza tip ie sunt perfecte pentru un set pentru fetiţe

Dacă vrei să alegi un set deosebit, atunci poţi să optezi pentru pantalonii evazaţi şi pentru bluza de tip ie. Bluza este realizată din material special pentru tempraturi mari, fiind uşor de purtat atunci când soarele este arzător. Pantalonii evazaţi sunt feminini şi frumoşi şi vor fi purtaţi cu plăcere de fetiţa ta oriunde. Setul poate să fie folosit şi separat, purtând bluza cu fustă scurtă de blug sau pantalonii cu un tricou cu imprimeu colorat.

  1. O salopetă cu buline pentru copii este o adevărată încântare

Cumpără o salopetă cu buline roşii sau albe sau pe un fond roşu pentru fetiţa ta. O să poţi să o ajuţi să fie asortată, punând şi o bentiţă cu o fundă de aceeaşi culoare. Fetiţa o să poată să se bucure de atenţia pe care o primeşte şi o să se poată juca în voie în acest tip de ţinută. La Nannie o să descoperi cele mai frumoase şi calitative ţinute.

  1. Un set cu floricele este perfect pentru orice vârstă

Vei putea să te bucuri de aspectul fetiţei tale cumpărând un set cu floricele, care să fie compus din fustă şi tricou cu imprimeu. O să poţi să o îmbraci rapid pe fetiţă şi o să poată să iasă la joacă imediat.

Related posts

Leave a Comment

3 + 5 =