Ai schimba mașina cu trotineta electrică? – Top 6 motive pentru care vehiculele electrice sunt o investiție pe termen lung

Ai schimba mașina cu trotineta electrică

Trotinetele electrice au devenit extrem de populare pentru amatorii transportului urban modern. Acestea sunt deja ceva obișnuit în marile orașe precum Paris, Madrid sau Milano și încet, încet utilizarea trotinetelor electrice devine o practică și la noi.

Trotineta electrică, moft sau alternativă inspirată la alte mijloace de transport?

Dacă te tentează ideea de a intra în ‘’trend’’, dar totuși ai anumite rețineri, am creat pentru tine o listă de avantaje care te vor face să adori această invenție – trotineta electrică.

  • Portabilitatea

Trotinetele electrice sunt pliabile, ușor de transportat și depozitat. Tot ce îți rămâne să faci este să o tragi pur și simplu ca pe o valiză, ceea ce oferă avantajul de a o duce cu tine oriunde. Când ai chef să o folosești, trebuie doar să o desfaci și gata. Mai mult chiar, locul de parcare nu va mai fi un stres, deoarece trotineta electrică poate fi luată în casă, ori așezată în birou.

  • Mijloc de transport prietenos cu mediul

Trotinetele electrice utilizează o cantitate redusă de electricitate, nu emit emisii, ceea ce contribuie la o mai bună calitate a aerului respirat de locuitorii orașului.

  • Poluare fonică

Orice mijloc de transport implică un grad major de poluare fonică, de la mașini, motociclete, trenuri, toate acestea provoacă incredibil de mult zgomot. Trotineta electrică în schimb, se bucură de un dublu avantaj – reprezintă un mijloc de transport silențios și rapid în același timp. Așadar, dacă obișnuiești să întârzii seara cu prietenii la terasă, sau dacă te trezești foarte devreme pentru a merge la muncă, nu trebuie să îți mai faci griji că sunetul mașinii le tulbură somnul vecinilor.

  • Combați sedentarismul

Majoritatea dintre noi lucrează din confortul casei, ori în general ne bazăm pe mașină atunci când trebuie să ajungem la birou. Tehnologia ne permite să socializăm fără a ne duce undeva, astfel că, mișcarea devine tot mai rară în rutina zilnică. Trotinetele electrice sunt prilejul ideal de a-ți pune corpul în mișcare și de a-ți îmbunătăți echilibrul.

  • Costuri reduse

Spre deosebire de mașină, aceste vehicule electrice sunt alimentate cu baterii care pot rezista ani întregi, dacă sunt utilizate corespunzător. Nici întreținerea nu ridică mari probleme. Tot ce îți rămâne de făcut este înlocuiești anvelopele și plăcuțele de frână atunci când e cazul.

  • Siguranță

Fiecare mijloc de transport implică un grad de risc. Chiar și când te plimbi pe jos, există pericolul să te împiedici sau să te accidentezi în timp ce faci jogging. Comparativ cu bicicletele sau rolele, trotineta electrică este opțiunea cea mai sigură. De exemplu, poți să cobori imediat dacă observi o coliziune iminentă. Acest lucru este mai puțin posibil în cazul transportului cu bicicleta sau rolele.

În plus, ai acces imediat la frâne, ceea ce nu putem susține în cazul unui hoverboard. Trotinetele electrice sunt un mijloc de transport rapid, silențios, practic și o modalitate distractivă de a-ți antrena musculatura picioarelor. De asemenea, îți oferă un control suficient pentru a te simți în siguranță în timp ce te plimbi.

Lista beneficiilor pe care le asigură transportul pe trotinetele electrice poate continua. În oferta Mobilab de trotinete electrice vei descoperi modelul potrivit stilului tău de viață.

Related posts

Leave a Comment

73 + = 75