Bijuteriile din lemn, bijuteriile inspirate de natură

Bijuteriile din lemn

Bijuteriile sunt cele mai importante atunci când vrei să finalizezi un look. Le alegem în funcție de gusturi sau de personalitate. Cu ani in urma, majoritatea alegea să poarte bijuterii din aur, ca simbol al unui anumit statut social si situatii financiare. In ultimii ani, insa, au intrat tot mai mult in trend bijuteriile originale, lucrate manual, unicate sau in serii mici. Asadar, pentru a ieși puțin de pe cărările bătătorite, poți alege universul inedit al bijuteriilor de pe Evix, inspirate de natură sau de serile cu prietenii.

Bijuteriile din lemn sunt originale și frumoase. Dacă îți place natura cu tot ce ține de ea, cu siguranță că îți vor plăcea și aceste bijuterii de lemn. Sunt bijuterii ce imbina diferite elemente naturale, cum sunt lemnul, metalul, piatra si cristalele semipretioase, pentru a readuce in actualitate frumusetea simpla, nealterata de comercial si industrializare.

Lemnul, un material nobil și elegant

Lemnul este un material nobil.  Te ajută să îți amintești în mod constant de natură. Bijuteriile din lemn sunt considerate a fi confecționate din cele mai prețioase materiale. Să porți bijuterii din lemn este deci ca și cum ai fi una cu natura, să îi înțelegi valorile esențiale și să fii conștient de faptul că trebuie să o respecți.

De altfel, lucrate în mod artizanal, bijuteriile din lemn se realizează cu finețe și delicatețe, cu timp si migala, cu grija si pasiune, lucru care se reflecta in produsul finit și tot mai marele succes al acestora. Alaturarea a diferite esente de lemn duce la rezultate contrastante, imbinand blandetea fagului cu tonul inchis al nucului si moliciunea bambusului sau duritatea stejarului cu frumusetea unei sfere de ametist.

Alegand o astfel o bijuterie, stii sigur ca îți va reflecta de minune personalitatea. În plus, prin asocierea cu argint si cristale semipretioase, bijuteriile se dsprind din boem si devin indraznete, ajung sa spuna o poveste sau sa faca o declaratie.. Particularitatea acestor accesorii este faptul că, cel mai adesea, sunt unice.

Îndrăznește deci să fii și tu cea mai naturală, cu ajutorul bijuteriilor din lemn. Bijuteriile naturale se prezintă sub diverse forme sau stiluri. Au un farmec natural, sunt cele mai șic, pot să fie purtate cu orice tip de ținută și se potrivesc oricărui stil. Boho, vintage sau hippie, se pot adapta extrem de ușor la orice ocazie. Bijuteriile din lemn se remarcă prin originalitatea lor.. Fiecare bucata de lemn spune o poveste, a pomului care a fost, din momentul primului lastar si pana in momentul prelucrarii. Fiecare tip de lemn are caracteristicile sale proprii; esente diferite, texturi diferite, pana si mirosul este diferit.

Ce poate fi mai frumos?

Bijuteriile din lemn sunt și eco-responsabile. Lemnul este un material durabil a cărui utilizare are un impact mai mic asupra mediului decât plasticul, de exemplu. În materie de modă, a te alatura tendinței colierului sau brățării din lemn înseamnă a consuma mai responsabil prin reducerea impactului tău ecologic. Aceste bijuterii cu linii fine, material nobil și atemporal și design elegant se remarcă prin frumusetea lor naturala și rafinamentul pe care ți-l vor oferi.

Related posts

Leave a Comment

+ 70 = 74