Cum alegi forfecuța pentru cuticule potrivită

Cum alegi forfecuța pentru cuticule potrivită

Îngrjirea cuticulelor este un lucru la fel de important ca și manichiura pentru a avea cele mai frumoase mâini.

Deci, pentru o manichiură reușită, nu este de ajuns să te dai cu cel mai frumos lac. Este important să ai grijă de mâini în ansamblul lor, ceea ce include și îngrijirea și înlăturarea cuticulelor.

Ce este o cuticulă?

O cuticulă este un strat fin de piele care acoperă unghia și care o protejează de bacterii. Avem cuticule atât la unghiile de la mâini, cât și la cele de la picioare. La fel ca și restul pielii, cuticulele pot să fie afectate de mai mulți factori, precum frigul, spălările repetate sau lipsa hidratării.

Astfel că, pentru a avea cea mai reușită manichiură, fără cuticule uscate și crăpate, este indispensabil să ai grijă de sănătatea unghiilor cu ajutorul unei forfecuțe pentru cuticule, pe care o poți alege de la https://www.gifazromania.ro/forfecuta-cuticule.

Forfecuța pentru cuticule este folosită atunci când se face o manichiură pentru a se înlătura cuticula uscată, fisurată sau problematică și dureroasă.

Folosind acest dispozitiv pentru manichiură poți foarte ușor și repede înlătura cuticula nu numai de la baza unghiei, ci și pielița întărită de pe laturile sale. În acest fel, te poți bucura de o manichiură pur și simplu perfectă.

Criterii de alegere ale unui produs profesionist

Pentru a alege produse de cea mai înaltă calitate, trebuie să fii atent la următoarele detalii:

Materialul de fabricație. În mod ideal, este vorba despre oțel, folosit în fabricarea instrumentelor medicale. Dacă aceste date nu sunt precizate sau disponibile pe ambalaj, ar trebui să se verifice marcajul de densitate. Acesta arată astfel: 45X15. Primul număr este cel care indică densitatea materialului și nu poate fi mai mic de 40 de unități. În caz contrar, forfecuța se va rupe foarte repede.

Toate detaliile cu privire la forfecuța pentru cuticule, felul în care este aceasta gândită sau construită trebuie să fie cât mai apropiate unele de altele. Acest lucru este perfect adevărat și pentru vârfurile sale.

Este necesar să se verifice dacă mânerele forfecuței se deplasează liber în diferite direcții și dacă nu se blochează. Trebuie să se deschidă în mod independent atunci când sunt desfăcute.

Lungimea lamei unui produs profesionist ar trebui să aibă 7 mm. Pentru cele care sunt folosite acasă, este de ajuns una de 5 mm.

Extremitățile active ale mânerelor ale acestui dispozitiv de manichiură trebuie să fie cât mai bine închise și distanța care le separă să fie total absentă.

Este în același timp necesar, să se verifice și cât de bine sunt ascuțite lamele forfecuțelor. Poți să faci asta, încercând să tai o pungă obișnuită de polietilenă. Un instrument de calitate, o va tăia foarte ușor, fără probleme, în timp ce lamele care nu sunt de calitate și nu sunt ascuțite așa cum trebuie, doar o vor deșira.

Mărimea forfecuței este un lucru la fel de important. Dar acest criteriu de selecție este unul individual. Este foarte important ca o forfecuță să fie bine ținută în mână și să nu te incomodeze în vreun fel.

Leave a Comment

64 + = 65