Ce să NU uiți acasă când pleci în vacanță la munte sau la mare

Ce să NU uiți acasă când pleci în vacanță la munte sau la mare

O escapadă în sânul naturii, fie munte, fie mare, îți aduce oaza de liniște mult așteptată care ți-a lipsit pe parcursul timpului petrecut în oraș. Ce trebuie să pun în bagajul pentru vacanță? Aceasta este întrebarea care apare inevitabil. Răspunsul este simplu: în funcție de destinație și de nevoi, planifică lista de călătorie astfel încât să nu omiți lucruri esențiale.

Așadar, fie că te pregătești de un road trip sau de o escapadă cu familia la mare, am inclus strictul necesar potrivit pentru orice destinație.

  • Nu uita de cărți

Vacanța este ocazia pe care o așteptai ca să te poți apuca de cartea ce te aștepta de mult pe noptieră. Prin urmare, cu valurile mării sau cu adierea vântului de munte pe fundal, ai șansa acum să te refugiezi în lumea cărților.

  • Geanta specială pentru bunuri valoroase

Poate îți iei laptopul pentru blogul tău de călătorii, camera pentru fotografii de neuitat, tableta ca să vezi un film până ajungi la destinație. Păstrează dispozitivele într-un loc special care să le ferească de hoți, intemperii și alte pericole. Un ghiozdan pentru laptop asigură spațiul optim pentru organizarea actelor, cardurilor, telefonului, banilor și a fiecărui tip de dispozitiv. Urbanpak.ro te salvează de situații incomode cu modele variate de rucsacuri antifurt dotate cu port USB și materiale impermeabile și anti-tăiere.

  • Gadget-uri și baterie externă

Trebuie să recunoaștem că dispozitivele ne simplifică viața și ne creează cele mai frumoase amintiri. O baterie externă te salvează în cele mai delicate momente. Boxele rezistente la apă dau startul unei petreceri pe plajă sau la piscină. Adaptorul portabil universal este unealta favorită a pasionaților de călătorii care preferă escapadele peste hotare. Timpul petrecut pe drum trece mai ușor cu muzica preferată pe fundal. O pereche de căști wireless rezistente la umiditate se vor dovedi o investiție bună.

  • Cosmetice de îngrijire

Ai grijă de sănătatea pielii tale inclusiv în zilele tale libere. Adaugă în bagaj crema de protecție solară (și soarele de munte este puternic) și folosește-o inclusiv înainte de plimbare prin orașe și la obiective turistice și nu doar atunci când stai la plajă. Pune în bagaj și ulei pentru plajă, unguente pentru răni ușoare, plasturi, un kit de prim ajutor, spray împotriva insectelor și câteva medicamente.

  • Articole pentru distracție și confort

Câteva ore de drum cu mașina sau avionul pot cauza dureri de gât. Ia cu tine o pernă confortabilă pentru gât și o mască de ochi pentru un confort complet. Mingea de plajă, ideală pentru distracție în apă alături de prieteni și familie este ușor de umflat și dezumflat, deci poate fi ușor de transportat și depozitat oriunde. Husa izotermă pentru sticle ține băutura rece timp de 24 de ore, iar băuturile fierbinți se mențin aproximativ 6 ore.

Indiferent că ești genul care merge în vacanță să se odihnească sau să exploreze, ghidul nostru cu lucrurile de pus în bagaje îți simplifică efortul și te ajută să iei cu tine tot necesarul fără să faci vreun compromis.

Leave a Comment

+ 21 = 25