George Pușcaș pleacă de la Reading și revine în Italia

“George Pușcaș a semnat cu Pisa!”, a anunțat cunoscutul jurnalist Gianluca Di Marzio. Presa din Italia susține că Reading și Pisa au ajuns la un acord pentru un împrumut până la finalul sezonului, cu opțiune de transfer definitiv.

George Pușcaș, la Pisa, în Serie B

Pisa ocupă locul 2 în Serie B, iar George Pușcaș va fi coleg aici cu Marius Marin (23 de ani), mijlocașul român care a debutat la naționala de seniori a României în toamna anului trecut.

Pușcaș a petrecut două sezoane și jumătate la Reading, formație care l-a transferat în august 2019, după Campionatul European U21, pentru 7,5 milioane de euro, sumă record pentru formația engleză la momentul respectiv. Aici, atacantul a jucat în 91 de meciuri, a marcat 20 de goluri și a oferit cinci pase decisive.

Internaționalul român are o experiență bogată în Italia, unde a mai evoluat în Serie A și Serie B la cluburi precum Inter, Bari, Benevento, Novara sau Palermo.

  • George Pușcaș a marcat 30 de goluri  în 90 de meciuri din Serie B

După 20 de etape, Pisa ocupă locul secund în Serie B, direct promovabil, cu 39 de puncte, la o lungime în spatele liderului Lecce.

Pușcaș poate debuta la noua sa echipă sâmbătă, de la ora 15:00, contra celor de la Alessandria.

Sursa: Sport.ro

Related posts

Leave a Comment

3 + 2 =