Navomodel de plantat: cum îl poți folosi pentru pescuitul la crap

navomodel de plantat

Navomodelul de plantat, cunoscut și sub numele de bărcuță de plantat sau bait boat este un accesoriu de pescuit ideal pentru pasionații de pescuit la crap, lansat pe piață în urmă cu câțiva ani. Este o veritabilă bijuterie pentru pescari. Este excelent pentru locurile mai greu accesibile care nu permit depunerea corectă a momelii. Navomodelul de plantat îți permite o precizie chirurgicală. În cele ce urmează îți vom spune cum funcționează un navomodel de plantat.

Navomodel de plantat: de ce să îl folosești?

Pentru a ieși din situații compromițătoare, folosește unul din numeroase modele de navomodele. Pe un plan de apă sau pe alte terenuri de joc care sunt mai aglomerate, pline de vegetație sau mai greu accesibile, acest material te ajută să ieși din situații dificile. În unele cazuri, depunerea momelii între crengi se poate dovedi a fi o adevărată provocare. Avantajul acestui dispozitiv este acela că poate, în același timp, să îți ducă momeala unde dorești și de a o depune în imediata apropiere. Această precizie este aproape imposibilă dacă te afli departe de locul ai vizat. Aceste navomodele de plantat pot fi puse la treabă și în cadrul unei partide de pescuit la distanță. În același registru ca o partidă de pescuit într-un loc mai greu accesibil, pescuitul la distanță beneficiază de o mare precizie de depunere a momelii dar și de lansare.

Un concentrat de tehnologie într-un navomodel de plantat

Tehnologia care echipează un navomodel de plantat este din ce în ce mai modernă. Unele modele de navomodele de plantat sunt echipate cu numeroase accesorii precum sonar sau GPS care acum funcționează și de la distanță. Pot fi dotate cu o cameră submarină pentru a vedea tot ce se întâmplă în locul ales. Cele mai noi modele de pe piață profită și de prezența unui GPS care îți permite să găsești locul preferat, fără să mai fii nevoit să îl cauți timp de mai multe minute. În privința iluminatului, acest echipament a evoluat în egală măsură. Ledurile au înlocuit lămpile cu filament și permit vederea navomodelului de plantat de la distanță. Ledurile pot fi de culori diferite pentru a-ți putea permite să identifici partea din față și partea din spate a navomodelului.

În privința echipamentului care se regăsește la interior, totul evoluează cu o vitează fulgurantă. Motoarele dotate cu o putere mare vor propulsa vaporul cu o viteză mare. Partea electronică din dotarea navomodelului de plantat este extrem de fiabilă și întâmpină rareori probleme. În plus, această parte importantă a vaporului se regăsește adesea în partea interioară. Telecomanda este în egală măsură de generație nouă. Funcționează pe bază de frecvențe care nu vor avea parte de perturbări sau paraziți exteriori. Noile sisteme de direcție răspund rapid la comenzi și se vor evita manevre suplimentare.

În general, un navomodel de plantat poate duce între 2 și 6 kg de momeală. Pe vremuri, la modele mai vechi, maximul era de 0.3 KG.

Related posts

Leave a Comment

88 + = 92