Cum să alegeți întotdeauna bijuteriile potrivite?

Cum să alegeți întotdeauna bijuteriile potrivite

Bijuteriile dețin puterea incontestabilă de a completa ideal ținutele vestimentare, de a dezvălui personalitatea purtătorului și de a transmite o multitudine de informații despre preferințele și gusturile sale. De asemenea, pot îmbunătăți starea de spirit, contribuind la mai multă încredere în sine. Totuși, pentru ca bijuteriile să îndeplinească toate aceste roluri, este deosebit de important să le alegeți cu mare atenție. Este recomandat să alegeți doar acele bijuterii cu care simțiți că sunteți compatibilă și cu care rezonați. În mod similar, nu oricine se simte confortabil purtând un ruj roșu. Același lucru se poate spune și despre bijuterii. Nu toate femeile se simt în pielea lor purtând bijuterii voluminoase. Devine, așadar, important să mizați pe compatibilitate atunci când doriți să vă extindeți propria colecție de bijuterii.

Iată câteva sfaturi și trucuri care vă pot ajuta să alegeți întotdeauna bijuteriile potrivite pe care le veți purta cu încredere:

Bijuteriile pot îndeplini un rol principal sau un rol secundar

Atunci când vă alegeți ținuta vestimentară, decideți dacă îmbrăcămintea va juca rol principal sau dacă bijuteriile vor acționa ca punct focal. Este important să vă decideți dacă îmbrăcămintea sau bijuteriile vor fi punctul central. O ținută simplă poate fi transformată într-o ținută spectaculoasă purtând bijuterii potrivite sau bijuterii statement. Dacă veți pune accentul pe îmbrăcăminte și veți opta pentru piese vestimentare mai îndrăznețe, atunci optați pentru bijuterii mici, subtile și cât se poate de discrete.

Asortați mai multe bijuterii

Mai mult ca oricând, este încurajată purtarea mai multor bijuterii, așa că experimentați purtând coliere de diferite dimensiuni, mai multe perechi de cercei, inele și brățări. Amestecând diferite lungimi, forme, texturi și culori, vă veți da seama ce anume funcționează pentru propria personalitate și tot acest proces poate fi și foarte distractiv. Stratificarea colierelor de lungimi diferite poate atrage atenția asupra feței. De asemenea, puteți stivui inele de diferite culori sau cu diverse pietre prețioase. În ceea ce privește brățările, atunci când purtați mai multe brățări și charmuri pe încheietura mâinii, veți crea acel clinchet plăcut de fiecare dată când vă mișcați brațul. La fel de bine, puteți să experimentați și cu diverse materiale. Cine ar fi crezut că pielea naturală este un material excelent pentru crearea bijuteriilor? Iată că în realitate, pielea se combină foarte frumos cu metalele, așa că puteți opta pentru bijuterii inedite din piele naturală de la haiart.ro. Iar dacă veți purta un colier din piele naturală, asta nu înseamnă că trebuie să purtați și cercei din piele naturală. Nu trebuie să asortați bijuteriile pentru a obține un look grozav. Cerceii din piele naturală pot fi purtați cu un lanț din argint, în timp ce un colier din argint poate fi purtat cu cercei din piele. De asemenea, contrastați culoarea pandantivului cu lanțul său sau purtați inele realizate din diferite metale sau cu pietre diferite. Dacă faceți o combinație de bijuterii care arată bine și vă face să vă simțiți încrezătoare, atunci nu dați înapoi.

Dați la o parte tendințele

Stilul fiecărei persoane poate evolua de-a lungul timpului. Dacă în urmă cu zece ani obișnuiați să purtați tot felul de culori și bijuterii cât mai voluminoase, nu e nimic în neregulă dacă acum preferați minimalismul și bijuteriile unicat. Indiferent de stilul care vă caracterizează, fiți încrezătoare atunci când îl etalați. Alegeți bijuterii care se potrivesc propriului stil, care să vă completeze ținutele și care să vă reflecte personalitatea.

Alte stiri

Leave a Comment

50 − 42 =