Căţeii din adăposturi au nevoie de hrană, de microcipare, sterilizare şi vaccinare. Iată cum îi poţi ajuta!

Căţeii din adăposturi au nevoie de hrană, de microcipare, sterilizare şi vaccinare. Iată cum îi poţi ajuta

Dintotdeauna, căţeii au fost de ajutor omului şi au fost aproape de el. Iar oamenii au fost permanent alături de câini, i-au iubit şi au avut grijă de ei. Astfel, conexiunea dintre câine şi om a crescut. A fost una care a trecut testul timpului şi care a fost în prim plan indiferent de condiţiile de viaţă. În prezent există mulţi câini fără stăpân, care au nevoie de dragoste şi de o familie. Aceştia pot să fie susţinuţi când sunt introduşi într-un adăpost şi când sunt adoptaţi. ROLDA te încurajează să adopţi un prieten care va fi alături de tine necondiţionat. Daca nu poti adopta, iată cum poţi ajuta căţeii din adăposturile Rolda să aibă parte de hrană, microcipare, sterilizare şi vaccinare:

  1. Căţeii din adăposturi au nevoie de hrană pe care o pot primi din donaţiile tale şi prin cumpărarea de obiecte realizate de artizanii români

Căţeii din adăpost au nevoie mare de hrană zilnică. Ei pot să fie ajutaţi prin donaţiile tale directe sau prin cumpărarea obiectelor realizate de artizanii români. Acestea vor avea un aspect frumos şi te vor ajuta să donezi rapid sumele de bani necesare pentru îngrijirea prietenilor patrupezi. Căţeii vor primi îngrijiri medicale, hrană, educaţie si tot ce au nevoie pentru a putea fi integraţi cu usurinţă într-o nouă familie. Pentru a vedea cum anume poţi cumpăra un obiect hand-made realizat de artizani, poţi accesa acest site.

  1. Artizanii au realizat obiecte foarte utile şi frumoase pe care le poţi folosi zilnic. Iată câteva dintre acestea

Artizanii români şi-au pus în folosul comunităţii talentul lor înnăscut. Astfel, creează permanent o multitudine de modele de obiecte pe care le pun la vânzare pentru a ajuta căţeii care au nevoie de ajutor. Iată care sunt câteva dintre opţiunile pe care le ai la dispoziţie atunci când vrei să cumperi obiecte care ajută căţeluşii să primească ajutor. Vei putea achiziţiona o geantă personalizată, pe care o poţi purta zilnic cu mândrie. Ai la dispoziţie mai multe modele care te vor ajuta să asortezi ţinuta pentru a ieşi în parc alături de prietenii patrupezi. De asemenea, poţi cumpăra bijuterii precum un colier realizat din lut polimeric sau o brăţară colorată, etc. Vei putea opta şi pentru o broşă hand-made în formă de căţel sau pentru un breloc pe care îl poţi pune la setul de chei.

  1. Animalele au nevoie de microcipare, vaccinare şi sterilizare. Iată un tip de obiect pe care îl poţi cumpăra pentru acest scop

Toate animalele care vin în adăpost au nevoie de îngrijiri medicale. Unele au nevoie de microcipare, de sterilizare sau de vaccinare, etc. De aceea este apreciată achiziţia ta de obiecte destinate donaţiilor. Un exemplu în acest sens este jucăria Rocky care acoperă costurile necesare pentru prevenţie şi tratament pentru 3 luni, pentru sterilizare, vaccinare şi microcipare. Astfel, căţelul va fi îngrijit şi sănătos.

Alte stiri

Leave a Comment

5 + 2 =